Thursday, February 17, 2011

Din lata lilla jävel...

Som den (nåja) duktiga flicka jag är har jag ändå fått lite saker gjort idag. Ja, ingen PM dock. Det gör vi imorgon. Men nästan varenda plagg jag äger är nu prydligt vikt och, eeeeh, ja okej, ligger kvar på min säng. Det tog en förbannad jävla tid med tanke på hur otroligt mycket kläder jag äger.

Men jag har gjort viktiga saker idag också! Jag har lackat om naglarna och beställt en ny mascara. Sånt som ändrar universum.

Sovmorgon

Eftersom Anna piskat iväg mig till universitetet tidigt varje morgon denna vecka (Bless you Anna, du har en slö kompis...) tog jag sovmorgon idag. Kan tilläggas att jag först vaknade tjugo i åtta, samma tid som jag gått upp hela veckan. Det finns hopp även för mig, vi behöver inte prata om att jag sen somnade om och vaknad, eh, efter tolv.

Jag tänkte börja med min PM idag, och jag är semipeppad, kan man säga. Som vanligt när jag har saker att göra så kommer jag göra helt andra saker. Tänkte börja städa igår, men i vanlig ordning satt jag mest och sneglade lite på bergen med skit som jag bor ihop med, och avslutade kvällen med att para ihop mina strumpor. Fyra udda jävlar! De är inte ens lika så jag kan använda dem ihop. Funderar på att göra det ändå, bara för att jag kan.

Det förvånar mig vilket enormt kaos jag kan leva i, med tanke på att jag egentligen inte står ut med att det är ostädat. Jag går runt här och lider, kvider och otrivs när det inte är rent och organiserat, men det är ju jobbigt att städa va...

Fia fyller år idag också, och imorgon är det fest.Tacka högre makter att jag börjar sent på lördag...

Shake it up up up on me

Fastnade för en ny låt idag. Big Ali och Kat DeLuna's "Shake it Up". Går jag ut är det den typen av musik jag dansar till, hela natten. Jag är skitjobbig med musik, jag fastnar ofta på en specifik sång, spelar ingen roll vad det är för stil, och sen lyssnar jag på den på repeat tills jag inte vill se åt den igen på en livstid. Just nu är jag utled på nästan all musik jag har, och jag vet precis vilken sorts musik jag vill lyssna på (Nästan exakt sånt som Shake it Up) men hur hittar man det då? Spotify hjälper till så gott det kan, med det underbara "relaterade artister", men jag ooorkar ju inte leta igenom allt. De borde ha samma funktion som ITunes har, Genius! Bästa någonsin.

För övrigt har jag letat mig fördärvad efter en sång som jag hörde i ett klipp från en dansklipp. Bloody jävla omöjligt att hitta den! Speciellt när man har två minuter av en sång, på portugisiska. Av alla jeeedra språk. jag hör ju vad de sjunger, men kan inte stava det. Jag vet faktiskt vad den heter, om jag gjort mitt detektivarbete rätt, MEN, inte artisten. Alla versioner jag hittar är feeeel. Arma mig.

Wednesday, February 16, 2011

Hon lever

Var evigheter sen jag skrev här, och då vill jag minnas att det var på engelska. Massor av mina vänner kan inte läsa svenska ens för att rädda sina egna liv, men det känns för dumt att skriva på engelska när jag bevisligen är svensk.

Jag tänkte återgå till att ha den här som mitt allmänna utlopp för mitt skrivande, men ack så mycket leffe det kommer bli. "IDAG har jag..." Kul va?